Zalto, Zalto glazen, Zalto glaswerk, Zalto wijnglazen

Zalto, Zalto glazen, Zalto glaswerk, Zalto wijnglazen

Een dag in de Valée de la Loire:

Hallo iedereen, blij je te zien op mijn blog na een fantastisch weekend doorgebracht in de Loire-vallei.

Na een bezoek aan de traditionele kastelen: Chambord, Chenonceau, Cheverny en Amboise, had ik de gelegenheid om de weelderige natuur te genieten: bossen, meren, herten en wilde zwijnen rit.

Na te hebben genoten van al het culturele aanbod dat de regio te bieden heeft, bleef ik hangen aan de geneugten van de tafel, namelijk: de Loire-wijn. Fris, zoet, zoet, het is een klein wonder. Ik had de kans om grote landgoederen te bezoeken, zoals de kelders van kleine producenten. Ik had vooral de buitengewone gelegenheid om al deze wijnen te proeven in de schitterende glazen van het merk Zalto.

Helder, dun als een naald en licht als een veertje, de Zalto glazen is het perfecte accessoire om de beste Loire-wijnen te proeven! Ik kon verschillende modellen testen:

Het Zalto witte wijnglas , aangenaam om in de hand te nemen, laat het drankje heel snel en gemakkelijk ademen

Het Zalto Universal glas, waarschijnlijk mijn favoriet, past zich aan alle soorten wijn en dranken aan. Zijn stijl is zeer verfijnd, uiterst elegant, een echte traktatie voor de ogen en smaakpapillen.

Het Zalto Bourgogneglas, perfect om tussen proeverijen te drinken, terwijl deze buitengewone ervaring wordt voortgezet.

De Zalto karaf n ° 25 , perfect om de wijn te decanteren vóór het proeven, de smaak wordt onnavolgbaar en de onvergetelijke ervaring.

Ik was echt overtuigd van deze proeverijen, zowel voor de buitengewone wijn die mij werd aangeboden bij elk bezoek, maar ook en vooral de bril die deze ervaring alleen maar heeft verfraaid. Dus realiseerde ik me dat de twee uiteindelijk dissocieerbaar waren: zonder goede wijn kan een mooi en goed glas niets doen. Maar geen goede wijn zonder een buitengewoon glas dat de waarde kan beheersen, onthult al zijn smaken, zijn nuances, de smaken het fijnst, het moeilijkst te onderscheiden. Ja, Zalto glas is uw ideale partner voor elk oenologisch uitje.

Zalto wijnglazen worden in Oostenrijk gemaakt met het beste loodvrije kristal dat mogelijk is. Het is een familiebedrijf dat voorouderlijke knowhow gebruikt. De stengel bevalt me ​​bijzonder, het is zo fijn dat zodra ik het glas pakte ik dacht dat het zou breken. Integendeel! Crystal is een extreem sterk materiaal, waardoor het nog specialer en specialer is. De overeenkomst lijkt perfect te zijn tussen de beste Franse wijn voor mijn smaak en het beste glaswerk ter wereld: Zalto glazen.

Aarzel niet, voor uw volgende weekend, zal uw vakantie genieten van alle wonderen die de Loire-vallei en aanbiedingen van daar heb ik ook de fantastische wijnen en onvergetelijke proeverij betekenen omdat Zalto glaswerk maakt elke onvergetelijke ervaring.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *